Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

Alvania Scarborough - Thief's Punishment

2013.05.01. 21:34 :: igazságos

Alvania Scarborough - Thief's Punishment.jpg

Tartalom:

Marcus of Leeds -nek elfogyott a szerencséje. Amikor Raven rajtakapta az ékszereivel a kezében, Marcus tudja: már túl késő kegyelemért esedezni. A Ravenek híresek a könyörület hiányáról, így amikor a férfi felajánlott egy választást számára: vagy 50 korbácsütés, vagy 1 hónapnyi szexrabszolgaság - Marcus nagyon megdöbben. Vajon meg tudja tenni? Vajon képes arra, hogy odaadja a testét egy férfinak, aki felkínálja számára az örömöt... és a fájdalmat?

Amikor Duncan Ravenswood egy tolvajt talál a hálószobájában, a férfi a harag és a vágy között vergődik. Annak ellenére, hogy a kis tolvaj azonnali szexuális vonzódást mutat iránta, Duncan nem hagyhatja, hogy a szemtelensége büntetlenül maradjon. És egy Duncan mindig a büntetést tartja szem előtt!

Ismertető:

Egy erotikus, rövidke novella, mese a szerelemről, a vágyról, a büntetésről, a megadásról.

Amikor Marcus lebukik, azt hiszi, vége az életének: 

“Tell me, which do you value more…your jewels or mine?”

Elvégre ő a király kedveltjétől, Raven bárótól lopott. Duncan azonban ultimátumot ad Marcusnak: vagy 50 korbácsütés és meztelenül elmehet, vagy Duncan szexuális rabszolgája lesz egy hónapig. Marcus még soha nem volt egy férfival ezelőtt, és úgy gondolja, a Duncannel való együttlét nem is lenne olyan rossz. A két férfi közötti vonzódás azonnali és letagadhatatlan. Duncantól szokatlan lépés ez az ultimátum, ez is a Marcus iránti vonzódását mutatja, aztáltal, hogy engedékenyebb a szokásosnál. Duncan híre legendás, főleg a kegyetlenkedéséről ismert:

"The Raven could not die.
He lived to kill."


Azonban, az engedékenység csak látszólagos: szándékosan olyan két választást ad, ami egyoldalú: nincs olyan férfi, vagy csak kevesen bírnák ki az 50 korbácsütést, a szexuális rabszolgaság ráadásul kis ideig, vonzónak tűnne mindenki számára. 

Alvania Scarborough -nak csak ez az egy meleg romantikus könyve létezik, érdekes élmény volt olvasni. Szerettem volna többet olvasni Marcusból, hogyan lett tolvaj, hogyan került ebbe a helyzetbe, Ravenről pedig, mivel érdemelte ki a király kedvelt tanácsadója címet, miért nem talált eddig társra, miért nincs felesége. Szintén teljesen érdektelen, mikor és hol játszódik a történet, a történelem melyik szakaszában.

A két intim együttlét részletes, és szépen kidolgozott, bár van egy-két az ember számára nehezen értelmezhető pillanata. Nagyon furcsa volt, hogy úgy vannak együtt, hogy közben még nézik őket, és mégis, úgy írta meg Alvania a történetet, hogy nemcsak a főszereplő, hanem maga az olvasó is teljesen elfeledkezzen erről a tényről.

Duncan szenvedélyes szeretőnek bizonyul, gyengéd, mégis kíméletlen, ha a büntetésről van szó. A feneklés nem marad el, egy kis érzéki kínzással karöltve, de amikor a kis tolvaj hasonló szenvedéllyel viszonozza mindezt, Duncan megadja magát.

Duncan nagyon sebezhető, eddig rendkívül magányos ember volt, senkit nem engedett közel magához, amíg Marcussal nem találkozott. A történet végén ismét választást ajánl Marcusnak, itt azonban a választól már ő maga függ: vállalja azt a lehetőséget, hogy Marcus elutasíthatja.

Nem egy nagy szám a könyv, mégis valahogy pont az esetlenségéért, a tökéletlenségért lehet kedvelni, szeretni, a végére szeretetteljes, meghitt kapcsolattá ér a két férfi az elején kissé durva viszonya.

Egy kis BDSM, egy kis kényszerítés, első alkalom, forró, magával ragadó leírás.

komment

süti beállítások módosítása