Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

D.J. Manly - Trapped

2013.06.15. 11:21 :: igazságos

 

djmanly-trapped.jpg
Második kedvenc íróm, Stormy Glenn után nem más, mint D.J. Manly. Mivel jó nehéz a neve, a könyveire annál nehezebb rábukkanni a neten, mármint a letöltéshelyekre és kincsesbányákra természetesen. :)

Szintén rengeteg könyve van, és most már kezdi a honlapját csinosítgatni. Tiszta szégyen, hogy egy ilyen kaliberű írónak, mint ő, még egy saját, rendes és szép honlapra, blogra sem futotta eddig. Nem úgy, mint nekem a mérgelődésre, ugyanis nagyon nehéz az összes könyvéről egy rendes listát csinálni otthon. Személyéről nem tudok sokat, még azt sem, hogy férfi-e vagy nő, de rá mondanám azt, hogy inkább férfi, tekintve, hogy kicsit másabb az írása a női írókhoz képest, saját magam elfogult véleménye szerint jobb is tőlük. 

 

Kezdjük hát először ezzel a történettel:

Giovanni egyáltalán nem született bérgyilkostípus, de azzá válik, ha ez kell ahhoz, hogy szembenézzen az apjával. A fiú már bizonyította korábban, hogy gengszternek alkalmas, és az apja úgy döntött, épp itt az ideje annak, hogy a családban elfoglalja a számára kijelölt helyet. Giovanni ezért arra készül, hogy megölje a rivális vetélytárs fiát, abból a szemközti hotelszobából, ahol az éppen tartózkodik. De mihelyt megpillantja őt, ahelyett, hogy meghúzná a ravaszt, hirtelen saját fantáziáinak adja át magát teljesen, olyan fantáziáknak, amelyeknek nem lenne szabad engednie.

Amador saját családjának építőipari cégét vezeti. A Vega Építőipari vállalatot, amely családjának egyetlen olyan üzlete, amely ténylegesen az is. Minden tőle telhetőt megtett azért, hogy apjának engedve bűncselekményeket kövessen el, valamint szexuális életét is titkolnia kellett előle. Nem akart rákerülni a Biachi listára, vagy hogy egy férfit küldtek a megölésére, aki így tudomást szerzett a titkáról.

Gianni és Amadornak így nincs más választása, minthogy együtt maradjanak mind a hálószobában, mind pedig a való életben, miközben kétségbeesetten próbálják megtalálni a kiutat abból a helyzetből, amibe keverték magukat. Vajon van kiút számukra, és ha tényleg van, akkor is együtt lesznek?


Ismertető:

Különleges könyv, amiben két ősellenség, két ellenséges család fiai szeretnek egymásba. Amolyan modernizált, fiúkra átírt Rómeó és Júlia történet.

Lebilincselő és lehidaló történettel, folyamatosan árad az olvasás közben a feszültség, a frusztráció, magával sodornak az események. Mindig történik valami, és az olvasóban két kérdés merül fel: Mikor lesznek már végre megint együtt, és hogy Úristen, mi lesz már... :P

A könyv másik különlegessége hogy az ember szinte alig bírja felfogni, hogy a történet bizony éveken át elhúzódik. Fura egy könyv, ebben minden előfordul, ami kell: szenvedélyes szextől a kényszerített házasságon át., harmadikig. Van benne mindent bele akció, romantika, és nagyon kemény, ütős történetek is. Szinte tűkön ülve vártam minden jelenetet, amikor a két főhős összetalálkozik, ebből viszont kevesebb van, a kelleténél. Kissé sokkoló belegondolni abba, hogy hány év is telik el mindig, de amikor olvassuk, ez mégis valahogy elmosódik. Ilyenkor vissza kell lapozni, hogy tééényleg, akkor most hány évesek is, mi volt korábban. :P A körmöm is lerágtam, miközben vártam és vártam, hogy mikor lesznek végre már megint együtt. Aztán, amikor összejön a találka, megint padlón voltam teljesen az eseményektől. Van, akit kifejezetten feldühített ez a sok idő, amíg eltelt a könyv eleje és vége között.

Ami még megint figyelemre méltó, hogy miután összejött a párocska, utána is folytatódott a történet. Ilyen könyvekből viszonylag kevés van nemcsak a romantikus könvyeknél, hanem a gay romantikus könyveknél is.

Érdekes, hogy évek telnek el, de a karakterek nem igazán változnak, vagy erről nem tudunk semmit.

A karaktereket illetően most Amador volt a nagyobb kedvenc. Sokmindenről le kellett mondania a férfinek, titkolnia kellett a magánéletét, a beállítottságát, azért, hogy a családját megvédje, feláldozza folyamatosan önmagát. Amit viszont nem tudok hová tenni, hogy egy maffiacsaládban, ahol az apja a fejes, hogyhogy az semmiről sem tudott. Ilyen magasan már nem lehet semmit sem titkolni, nekem ez érthetetlen, hogy az apja nem tudta, hogy a fia...


Giovanni karakterére kevés idő jutott, annak kidolgozására, ez is nagyon látszik a könyvből. Kicsit idióta, meg olyan "teszetosza", még durvábban tutyimutyi típus. Nagyon fiatal a történet elején, még csak 18 éves. Giovanni évekkel későbbi változatáról csak azt tudjuk, hogy jellemében nem, csak  a foglalkozása változott. 

Némelyik mellékszereplővel a kelleténél sokkal jobban foglalkozik az író, pl. Sophiával. Az eltelt idő miatt viszont egy másik karakter viszont érdekelni kezdett, aki nem más, mint Amador testvére.

A könyv teljesen más élményt nyújt, mint az eddig megszokott hangulatú gay - romantikus könyvek. Külön pontot kapott nálam azért is, mert vége sem a hagyományos értelemben vett "boldogan éltek, amíg meg nem haltak".


Most pedig kedvcsinálónak jöjjön egy kis részlet, az angolul nem annyira tudóknak :)

Túl gyors volt, és nem elég. Ez volt minden, amire Giovanni képes volt gondolni, miközben a teraszon ültek, és ettek. Ezen még az a tény sem segített, hogy amikor Amador körülötte tett-vett, semmi más nem volt rajta, csak egy szűk, fehér fürdőköpeny, amit még nagynénje régi ruhái között talált, a kocsi csomagtartójában. A viselet keveset hagyott a képzeletre. Amador pedig ha csak tehette, szeretett úszni egyet a medencében, így ennek következtében a ruhadarab gyakran volt vizes.

- Szereznünk kell neked néhány ruhát. - jelentette ki Giovanni aznap kétségbeesetten. - Azt hiszem, azt mondtad, hogy mi... -

- Túl meleg van a vásárláshoz. - panaszkodott a férfi, miután az egyik kényelmes széken végigfeküdt, az alkalmazottak pedig szinte megállás nélkül vitték nekik a limonádés poharakat. - Neked is nagyon melegnek kell lenned abban a nadrágban. Meg fogom kérdezni majd a nagynéném, hogy keressen neked is egy fürdőköpenyt.

- Nem kell.

Az utolsó dolog, amire szüksége volt, az az, hogy mindenki szeme láttára nyilvánvaló erekcióval járkáljon.

Végül, Amador odahajolt a fiú füle mellé és azt suttogta:

- Mit szeretnél, mit tegyek?

- Ne kínozz. Nagyon jól tudod, mit akarok tőled. Átkozottul jól nézel ki, és szexi vagy ahhoz, hogy tudjad. Majd meghalok. Igazán segíthetnél azzal, hogy felveszel magadra pár ruhadarabot.

A férfi felnevetett.

- Pihenj.

- Csak te pihensz. Ne felejtsd el, hogy most már tudom, hogy mire vagy képes.

- Túlságosan forró van a dugáshoz.

- Te is túlságosan forró vagy, de nem a dugáshoz. Kérlek, Amador.

A fiú keze már a vállát érintette. Masszírozta pár percig, egyikről a másikig. Aztán lejjebb tévedt a keze, hüvelykujjával incselkedve megérintette a mellbimbóját néhányszor, figyelve annak változását.

- Istenem, annyira szexi vagy... nyalta meg az ajkát.

Amador körülnézett azután elvigyorodott. - Rosszfiú vagy.

- Hm... szeretek az lenni. Szeretnék lovagolni a farkadon. Olyan rosszan akarok lovagolni, mint amilyen most vagyok.

A változás észrevehető volt Amadoron.

- Teljesen megőrjíted az itt dolgozó néhány lányt, nem is beszélve rólam. Kérlek, baby.

***

Amador ismét körülnézett. Itt nem lehettek együtt, túl kockázatos volt. A hely tele volt őrökkel és alkalmazottakkal, de a fenébe is, a veszély olyan csábító volt, ami nagyon kanossá tette, annyira, hogy képes lett volna semmivel sem törődni. Giovanni tekintetében a tiszta vágy és izgalom tükröződött, miközben felé fordult. - A padlásra - mondta.

- Vezess. - nyögte ki Giovanni, mialatt a zsebében levő síkosító után kutatott, kivette, majd az óvszerre kente és mindezt a férfinak is megmutatta.

Amador megrázta a fejét. A srác mindenre felkészült, ő pedig semmit sem tudott megtagadni tőle. Mutatta az utat, Giovanni mögötte volt, vigyázva arra, ami a kezében volt. Csendesen sétáltak a ház felé, felmentek a lépcsőn, azután fel a padlásra.

- Maradj csendben. mondta Amador, miközben felmentek a lépcsőn. - És hagyd ezt abba.

- El kell hallgattatnod. - Giovanni felnyögött, becsukta maga mögött az ajtót, és azonnal a padlás falának nyomta Amadort. - Ki ebből a rohadt shortból. Teljesen megőrjít.

- Te vagy az őrült. - nevetett Amador, amit rövidre vágott Giovanni forró szája, Amador pedig a fiú hajába markolt, mialatt a fiú végigszántott a testén és úgy nyögött, mint aki teljesen megvadult.

- Cssss. Gio, a végén még meghallanak.

- Hallgattass el - mondta. - Bassz meg, és Ó, Istenem, Amad, annyira odavagyok érted. Úgy érzem magam, mint egy megszállott, és ha nem vittél volna fel ide, megerőszakoltalak volna ott lent. Most, rakd a számba a gag-et és bassz meg - lehelte.

Amador lökött egyet. - Amit csak akarsz. Giovanni érte nyúlt, tartotta egy kis ideig, majd megfordította, és azt mondta neki, hogy nézzen bele a tükörbe, amely a padláson hevert az egyik sarokban. - Hallgattass el ezekkel a bőröndökkel. Az illatuk olyan, mint a tiéd.

- Újra mániás vagy - nevetett Amador.

- Én? Nézz magadra. Nézd, milyen szép vagy. Hogyan is gondolhattam olyanra valaha, hogy sérülést okozzak ezen a csodálatos hajon a fejeden?

Amador egy pillanatra megsimogatta Gianni arcát a tükör előtt, azután rámosolygott. - Vedd le a ruháidat, baby.

Giovanni gyorsan engedelmeskedett.

Amador visszahúzta a tükör elé. - Nézd csak meg magam. Nem csak én vagyok ilyen. Nagyon szép farkad van, Gio, nagy fenékkel amely készen áll arra, hogy megbasszák.

Giovanni felnyögött erre és keményen megcsókolta. - Akkor csináld, bassz meg. Te vagy a főnök. Szeretném, ha már bennem lennél.

- Először is, fel kell készítselek. - nézett körül Amador a padláson. A padláson észrevett egy régi, fából készült padot, amit ugratáshoz használtak a tornán. Tökéletes. Megfogta a fiú karját és odavezette. - Feküdj a hasadra, és emeld fel a segged.

Giovanni rámosolygott. - Ó, igen. Élvezni fogom.

Amador elmosolyodott és finoman megcsókolta a száját. - Hm. én is. De először is, be kell tapasztanom a szádat, túl kockázatos lenne, ha nem tenném. Nyisd ki a szádat.

Giovanni engedte, hogy száját bekössék, majd úgy tett, ahogy a férfi parancsolta.

Amador végigfuttatta kezét a hátán, majd a seggén, finoman dörzsölni kezdte a két félgömböt, miközben mosolygott azon, hogy tompa hangok jöttek ki a fiú szájából. Hirtelen a nyögések egyre hangosabbá váltak, mire rájött, hogy Amador nadrágja már a földön hevert.

- Sajnálom - motyogta Giovanni.

Amador elvigyorodott.

- Csak halkabban.

A férfi elkezdte síkosítani a fiú fenekét, sok időt szánva erre, de a farkát teljesen figyelmen kívül hagyta. Puha nyöszörgések jöttek a fiútól, mivel szerette volna, ha az is ekkora figyelmet kap. A férfi simogatta a golyóit egy kis ideig, majd bemártotta egy ujját a lyukba.

Giovanni felnyögött.

- Istenem, igen... igen... igen...

Remélem, tetszett a kis kedvcsinálóm. :)

D.J. Manly könyveit ajánlom mindazoknak, akik más hangulatú könyveket is szeretnének olvasni a témában. Az a típusú szerző, akinek minden könyvét ajánlani lehet.

komment

süti beállítások módosítása