Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

Victoria Vallo - Captured by Space Pirates 1 - Bound & Boarded

2014.02.27. 23:08 :: igazságos

Victoria Vallo

 

Captured by Space Pirates 1

 

Bound & Boarded

 

victoriavallo-boundboarded-1.jpg

Tartalom:

 

Jeremiah és Sebastian ikrek, akik a Calonian űrben sodródnak, elvesztették az uralmukat az űrhajójuk felett. A helyzet csak rosszabbodik, amikor leszállnak Calonian-on, és kalózok fogságába esnek. Jeremiah és Sebastian hamarosan a megmentőjüknél találják magukat, és az is hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy a két űrlénynek sötét terveik vannak.

Sebiastiant rögtön eltávolították, és olyan dolgokra kényszerítették, amelyeket soha nem gondolt volna, hogy valaha megtesz. Miután végignézte, ahogy a testvérét bántalmazták, és elhurcolták, Sebastian kiszolgáltatva találja magát az egyik idegennek, aki arra törekszik, hogy megtanítsa Sebastiannak, hogyan vágyjon az érintésre, és hogy könyörögjön a végén azokért a sötét örömökért, amelyeket a fiú számára tervez.

Szemelvény:

 

Egy nagy ütés érte Jeremiah-t, aki rögtön elvágódott. Sebastian elkapta, mielőtt a földre esett volna. 

- Jeremiah?

Lépések hangzottak fel mellette.

- Ti ketten annyira vitatkoztatok, hogy nem is hallottatok meg engem. - nézett le Malar.

Jeremiah. - Ő harcias. Salex szeretni fogja.

Sebastian ringatta a bátyját a karjaiban, túlságosan félt ahhoz, hogy bármilyen lépést meg merjen tenni.

- És én rossz vagyok? Mi a neved?

- Sebastian.

Alig tudott beszélni, az is alig hallatszott többnek, mint a suttogás, annyira remegett a hangja.

- Finom és csinos, mint te. - Malar odasétált, és Sebastiant talpra állította. - És édes is, lefogadom.

Sebastian a padlóra szegezte a tekintetét, Malarnak úgy tűnt, cseppet sem tetszik ez. Sebastiant a falhoz taszította, ingét pedig leszaggatta róla. Malar végigsimított Sebastian gyomrán, le, egészen a hasáig.

- Nézz rám.

Habár ezeket a szavakat suttogta, a parancs világos volt.

Sebastian felnézett, egyenesen bele azokba a levendulaszínű szemekbe. A szemének színe szép volt, de a buja pillantás hatására Sebastian remegni kezdett. A nagy kezeivel még alacsonyabbra merészkedett, és a kezébe vette. A forróság áradt Malar csupasz felsőtestéből, ami Sebastan agyára is hatott, majdnem ugyanannyira, mint amennyire férfi ujjainak érintése okozott a farkán.

- Legyél jó fiú, és válj keménnyé nekem.

Malar lehajtotta a fejét, és ajkával Sebastian ajkára tapadt. A fiú olyan keményen próbálta eltaszítani magától Malar vállát, ahogy csak tudta, de egyébként Sebastian nem állt ellen a csóknak. Malar nyelve durván fedezte fel Sebastian száját. A durva csók csak fokozta Sebastian szívénének száguldását. Még sohasem csókolt meg egy férfit ezelőtt, de most egy férfi kényeztette a farkát, és teljesen foglyul ejtette az ajkát.

- Oh, igen, te kétségkívül az egyik vagy. - mondta Malar, megtörve a csókot. Lenézett, Sebastian pedig érezte, hogy az egész teste lángol. Farka kőkemény volt, és az előnedv szó szerint csöpögött a hegyes csúcsból. - Hmmm, már most megennélek.

Léptek közeledtek. Sebastian látta, hogy Salex lép be a pilótafülkébe, és lenézett Jeremiah-ra. Azután Malarral beszélt. - Gondoskodj róla. Én is gondoskodom Jeremiahról, megmosdatom, mire felébred. Nincs senki, aki megmentené őket, szóval mi csak egyszerűen vontassuk magunk után a hajójukat. - Salex lehajolt, és felhúzta Jeremiaht, a válla alatt fogva.

Egy kis nyöszörgés jött ki Sebastian ajkai közül, miközben azt figyelte, ahogy a testvérét elvitték.

- Szóval az emberek is ikrek? - kérdezte Malart, mire az bólintott. még mindig simogatva Sebastiant. - Salex és én inkább meghalnék, szóval nem kell félned, kicsi. A bátyja soha nem lesz messze tőled.

- Kérlek, hagyd abba. - préselte ki magából Sebastian, miközben ömlöttek a könnyei le az arcán. Malar megnyalt az arcán, majd a nyelvével itatta fel a könnyeket. Minden egyes könnycseppet letörölt, ami annyira megdöbbentette Sebastiant, hogy abbahagyta a sírást.

- A könnyeid értékesek, kicsim. Minden egyes csepp, ami kiömlött tőled, értékes. A nagy férfi olyan gyorsan vetette magát a földre, hogy Sebastiannak elakadt a lélegzete. Egy hang tört fel, amit hamarosan elfojtott egy riadt kiáltással, mivel Malar Sebastian farkának minden részét a szájába vette.

Sebastian magánkívül remegett, Malar szájának pumpálása az öröm és a fájdalom közti határvonalra sodorta. Malar megragadta kezeivel Sebastian nadrágját, és lerángatta azt róla, azután pedig Sebastian két ujját érezte a fenekén.

 

Értékelés:

 

Aranyos, rövid, inkább erotikus történet, mint ahogy az idézetből is kitűnik. Ahogy haladunk az olvasással egyre érdekesebbé és izgalmasabbá válik, és nem azt kapjuk, mint amire először számítottunk. Ez egy több részes folytatásos történet, ahol ikrek jönnek össze ikrekkel. Lényegében egy D/S történet, amikor akarata ellenére kényszerítenek valakit arra, hogy behódoljon a másiknak, és a végén egymásba szeretnek. 4 könyvből álló sorozat, ahol nincsenek új párok, kizárólag Malar és Sebastian, Jeremiah és Salex egymásra találását tartalmazza. A karakterek ellentéteken alapulnak, maguk az ikrek is más személyiséggel rendelkeznek (pl. Jeremiah vad és egy kicsit gonosz, míg Sebastian ártatlan, és félénk, Malar kedves és gyengéd, amíg Salex kemény és könyörtelen), ám láthatjuk a karakterek fejlődését, hogy mindenki lelkileg más jellemvonásokat is felvesz a végén.

Alapvetően nem szeretem ajánlani a sci-fis, űrös M/M könyveket, mivel ezek olvasása erős idegzetűeknek ajánlott, ezt a sorozatot viszont nyugodt szívvel merem megismertetni az olvasókkal. A magam részéről már számos alkalommal is leírtam, hogy nagyon szeretem a kalózos történeteket, minden témakörben, akár romantikusban, akár meleg - romantikusban, nem lehet megunni azt, ahogy akaratod ellenére elrabolnak, és aztán beleszeretsz az elrablódba. :P Viccet félretéve, ezek a könyvek azért az erotikában a komolyabb vonalat képviselik. A következő könyvek fokozatosan durvulnak, Salex és Jeremiah közti viszálykodás inkább adja a történet fővonalát. Mindent összevetve nem lehet csalódni Victoria Vallo könyveiben, bátran olvashatóak, de inkább annak, aki már jártasabb ezeknek a könyveknek az olvasási módszerében, és aki bírja a BDSM - sztorikat.

 

komment

süti beállítások módosítása