Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

L. M. Somerton - Rasputin's Kiss

2013.11.17. 20:39 :: igazságos

L. M. Somerton - Rasputin's Kiss

MEGJELENIK: 2014. MÁRCIUS 7.!!!!

raszputyincsokja.jpg

Raszputyin csókja halálos. Ő egy szellem - gyilkol majd eltűnik az éjszakában. Négy testet és kevés nyomokat hagy hátra maga után. A nyomozó felügyelő, Alex Courtney és csapata vakon botorkál az ügyben, és csak idő kérdése, hogy Raszputyin mikor csap le újra. Amikor Alex egy fiatal nyomozót keres, aki eljátssza az ő barátjának szerepét, és csábító célpont legyen a célpontnak, a férfi tudja, hogy hatalmas kockázatot vállal. Nem számít arra, hogy Conor Trethuan ennyire potenciálisan és tökéletesen engedelmessé legyen. Amikor a kölcsönös vonzalom többé válik, Alexnek szembe kell néznie a konfliktussal:  a birtokló ösztönökkel és a fiatal szerető veszélybe kerülésével.

Az érzéseik közelebbi vizsgálata együtt jár az ügyben való nyomozással. Nincs idő arra, hogy eldöntsék, hogy amit egymás iránt éreznek, valóságos-e. Raszputyin egyre csak közeledik, ők pedig talán nem lesznek életben ahhoz, hogy ezt kiderítsék.

Hamarosan megjelenik Alex és Conor története egy könyvben!


Addig is, aki tud angolul, annak közzéteszem az első két rész eredeti, angol verzióját, így látható lesz az is, mennyire jól/rosszul fordítottam. Ha netán valaki veszi a fáradtságot, és ismét lefordítja, még jobban, azt örömmel fogadom, és megosztom a blogomon! :)

http://data.hu/get/7136894/A._-_A._and_C..docx

komment

süti beállítások módosítása