Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

D.J. Manly - Fantasium sorozat

2013.08.16. 21:15 :: igazságos

A következő könyvajánlókban az erotikusabb vonalra fogok rámenni. Ezek közül az egyik nagy kedvencem D.J. Manly - Fantasium sorozat, amely három könyvből áll:

1. D.J. Manly - Fantasium 1. - Dirty Dreams

djmanly-dirtydreams.jpg

Tartalom:

Robert egy hatalmas birodalom kizárólagos örököse, irigylésre méltó helyzetben, vezető szerepet tölt be apja vállalkozásánál. Utálja az életét. Mindig stresszel és mindig egyedül van. Aztán egyszer csak elkezd hangokat hallani, és egy kis ember aki átviszi őt egy folyosón, olyan világot mutat neki, amilyenről csak álmodott. De vajon mindez tényleg csak egy álom, vagy egy olyan ember álmai, aki fokozatosan teljesen a saját irányítása alá vonja őt az álmok által?

Gyere el Roberttel a Fantáziába, ahová D.J. Manly szállít, egy olyan világba, ahol az álmok valóra válnak, mégha azok a legmocskosabbak is. De a kérdés még sokáig fogja elgondolkodtatni, miután elolvasta ezt a könyvet: Vajon a Fantázium tényleg csak egy álom?

Értékelés:

Különleges sorozat, különleges könyv  egy egyedi stílussal megáldott írótól. Ebben a könyvben aztán tényleg nem lehet eldönteni, hogy most mi is a valóság és mi nem az. Igazán összezavarja a Zembert, viszont ez az, ami pikánssá teszi a történetet. Robert teljesen kilátástalannak találja az életét, mintha megrekedt volna egy lakatlan szigeten, az élet tengerén. Ekkor megjelenik egy ember, aki felkínálja számára a megoldást: lépjen be egy olyan világba, ahol az álmok valóra válhatnak. Robert él a lehetőséggel, és jó pár nagyon erotikus kalandban lesz része, néhol igazán perverz, pikáns jelenetekkel. Ez a sorozat tényleg csak azoknak ajánlott, akik bírják már a +gyűrődést+, vagy van már gyakorlatuk az erotikusabb könyvek olvasásával. A történet zseniálisan van megírva, ugyanakkor úgy, hogy az olvasó szinte maga is beleéli magát az elképzelt jelenetekbe. Ezt a fajta hangulatot, ami ezekre a meleg könyvekre jellemző, nehéz elmagyarázni, ezt át kell élni, viszont gyakori, hogy a meleg könyvekben más-más fokozatban jelenik meg ez az érzés olvasás közben. Itt, ennél a könyvnél nagyon erőteljesen áthatja az olvasót, az erotikus jelenetek fantasztikusak, az érzések remekül átjönnek, valódi kikapcsolódás ez a könyv annak, aki a témában jobban el szeretne mélyülni. Az biztos, hogy nagyon nehéz egy ilyen könyvet megírni, elérni ezt a fajta hangulatot, az olvasónak átadni, ehhez már nagy gyakorlat kell egy írónál.

ebook, 79 pages
Published February 2010 by Extasy Books 

2. D. J. Manly - Fantasium 2. - Hard Sex

 

djmanly - hardsex 2.jpg

Tartalom:

Gyere vissza Fantáziumba, ahol semmi sem az, aminek látszik. A második részletben - ami a Hardsex, - egy fiatal gördeszkás érkezik New Yorkba, hogy teljesítse élete versenyét, ám végül a saját álmaiban találja magát. Egy épület, amelynek arany lépcsői vannak, a paradicsomba vezeti őt, egy kis emberhez, aki fantáziákkal foglalkozik, és egy gyönyörű fiatal, kómában levő bajnokhoz, ám Proano szerelmi élete nem valami rózsás. Vajon ők valósak, vagy hirtelen eltűnnek, mihelyt a verseny véget ér?

Ismertető:

A sorozat második része, amelyben még jobban fokozza az író a korábban tapasztalt hatást: azon kattog a Zember agya, hogy most mi is a valóság és mi nem az. Proano egy fiatal, gördeszkás bajnok, aki szponzorokat próbál találni. Amire azonban ő sem számított, hogy az álmaiban megtalálja azt a férfit, akit csak álmodhat magának. A verseny pedig nem más, mint az, hogyan lehet megmenteni a kómában levő, szeretett férfit. Az elsőnél könnyebben érthető, szerethető, sokkal szebben megírt történet, egy kis csavarral:

"Semmi sem az, aminek látszik!"

3. D.J. Manly - Fantasium 3 - The Disfavoured

dj manly - the disfavoured.JPG

Tartalom:

Figyelem! Ez a könyv különösen erotikus jeleneteket tartalmaz, nem kevesebb, mint öt emberrel!

A legutolsó részlet D.J. Manly Fantasium sorozatának...

Mlyesnek az volt a rendeltetése, hogy király legyen, de az idióta ikertestvére van a trónon helyette, mindössze azért, mert egy közemberrel hált. Myles nem akar már a testvére helyébe lépni, kétségbeesetten vágyik arra, hogy leléphessen. Amikor a királyság szembe kerül egy ellenséggel, felbérelnek egy zsoldost, Diao Depalmer-t, hogy rúgja szét a seggüket.

Amikor Myles megpillantja a jóképű parancsnokot, könyörög neki, hogy vigye magával, el a várból. Depalmer egyetért, de ennek ára van. Mylesnak persze fogalma sincs, milyen magas lehet ez az ár, ám egyszer csak egy páncélozott járműhöz kötve, meztelenül találja magát, ényes nappal!

Ismertető:

Folytatódik az előző két részben is meglevő, mi a valóság és mi nem az játék, némiképp "átköltve". Itt már azért a jeleneteknél sejteni lehet, hogy hol tart az olvasó a fantáziálásban. Érdekes még megemlíteni ezt a "mindennek ára van, csak az a kérdés, mennyi" - dolgot. Mostanában ez nagyon felkapott mondás a  sorozatoknál, az irodalomban is, de legyen az zene, vagy bármilyen más terület. A különösen csípős, fűszeres, kemény erotikus jelenetek miatt ez a könyv a legdurvább, ebből a szempontból, itt igazán csak az erotika a lényeg. 

Kicsit középkori körítéssel (a mozgó hadijármű miatt viszont mégsem :D), szolgák, királyok, meg minden más, ami ilyenkor lenni szokott. :)

A könyv egyetlen hátránya, hogy még olvasnék ebből a sorozatból újabb könyveket is, mert ezzel a könyvvel nem lehet vége...

Ezekből a könyvekből nincs fejezet - fordítás, mivel ebookok. A másik jó hír pedig az, hogy D.J. Manly nevére aztán lehet rákeresni a google- keresőben :P minden mást kiad, csak ezt a nevet nem. A kickass - torrent nevére is rá kell keresni ahhoz, hogy olvashassuk a könyveit. D.J. Manlynak egyedi könyvei vannak, mindegyiket egy élmény olvasni. Fogok tőle még több könyvet is ajánlani, sokkal jobban szeretem olvasni a könyveit, mint Stormy Glenn-ét.

komment

süti beállítások módosítása