Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

Lisa Henry - The Last Rebellion

2013.12.17. 20:11 :: igazságos

Lisa Henry - The Last Rebellion

Lisa Henry - The last rebellion.jpg

SZABADON OLVASHATÓ LISA HENRY BLOGJÁN!

http://www.lisahenryonline.com/

Tartalom:

Rho egy hadifogoly. Miller pedig az az ember, aki meg akarja törni őt.


Ismertető:

Nagyon rövid, 45 oldalas mindössze ez az olvasmány, pszichológiára épül. Nagyon különleges könyv, egy alapból is erős M/M szerzőtől. Lisa Henry nagyon erotikus könyveket írt a műfajban, amit még én se nagyon merek ajánlani, mert annyira kiakasztaná a blog olvasóit az ilyen könyvek olvasása. A karakterek kidolgozottsága teszi erőssé a történetet, valamint az, hogy az író szó szerint játszik az olvasók elméjével és türelmével.
Érdekes az is, hogy ingyen elérhető ez a könyv, ahhoz képest, hogy kínzás, és egyéb erős dolgok találhatók benne, ám az olvasók mégis szeretik a történetet, és 4-5 csillagosként értékelik, mondván: a szerelem nem ismer határokat!

Itt a kínzás módszere már nem inkább fizikai, hanem lelki, ezért is hátborzongató ez a rövid novella. Általában az ingyenes regényeket arra használják a szerzők, hogy fizessél még több pénzt a folytatásért, ám ez esetben nem erről van szó, mégis azt a funkciót tökéletesen teljesítette a rövidke olvasmány, hogy még jobban várják az olvasók a folytatást.

Miller információt szeretne kiszedni Rho-ból, akit eddig korábban semmivel nem törtek meg, pedig kínzások sorát kellett kiállnia. Miller Rho ellenségei közé tartozik, fontos ember, aki mindig kiszedi a foglyokból, amit akar, ám nagyon ritkán hívják őt, csak akkor, amikor a fizikai kínzásokkal nem boldogulnak. Miller a foglyok lelkére próbál hatni, így kiszedni az információt belőlük. A háborúból már nagyon elege van, és a feladatát sem igazán szívleli, amikor olyan kihívással találkozik, aminek hatására végre megteszi a korábban csak halasztott lépéseket.  Rho nagyon erős, megingathatatlan, ennyire sokáig senki nem bírta a fizikai kínzásokat rajta kívül. Az ellenségben töltött szerepéről semmit se lehet tudni, se a múltjáról, csak annyit, hogy tudja, hol rejtőznek, és erre az információra van szüksége Millernek. Szinte a körmét rágja az ember amiatt, hogy Rho múltjában mi lehet, hogyan jutott idáig, kicsoda is ő valójában. Sok feszültség, szorongás, egy-két bizarr jelenet, ám mégis pont ez adja meg a hangulatot, és a sztori vége is mindenért kárpótol.

Miller végig szelídíteni próbálja Rho-t, finom módszerekkel: halkan, lassan bár biztosan haladva a célja felé, ám ez a módszer sem volt célravezető Rho-nál, amivel Rho kivívta a tiszteletet Millernél. A könyv végén indul be igazán a történet, ám ez nem igazán az erotikáról szól, hanem a pszicholóiáról, az elmék játékáról,

Személy szerint utálom az ilyen kis regényeket, mert mindig azon siránkozok, hogy miért a legrövidebb történetek a legjobbak, és miért nem lesz sohasem folytatása egyiknek se. :P

FIGYELMEZTETÉS:

Csak az olvassa el, aki már sok M/M könyvet olvasott, tapasztaltabb az ilyen témájú könyvekben, és fel van készülve lelkiekben az ehhez hasonlatos olvasmányokhoz.

Ezzel a könyvvel azért tettem kivételt, mert egyedülálló, ám végül mégis szerethető történet arról, hogyan ne hagyjuk magunkat megtörni, ne legyünk megalkuvóak semmiképpen, kiválóan kidolgozott karakterekkel, lenyűgöző elme-játékkal, ragyogóan megírva.

komment

süti beállítások módosítása