Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

Amaranthya - Tűz és Jég 5. fejezet (az eredeti változat)

2013.07.07. 19:42 :: igazságos

Úgy döntöttem, inkább az eredeti verziót folytatom, mert az jobban tetszik. Akit netán érdekel az, hogyan írta át a szerző a történetét, akkor a blogján elolvashatja. Ehhez viszont vissza kell mennem egy jelenetet, hogy ne kavarjon össze a történet, egészen addig, amíg a felszólítás van:

Jöjjön tehát a folytatás:


- Vetkőzz.

Conor tett egy lépést hátra.

- Kapd be.

Alex ismét csökkentette a közöttük levő távolságot.

- Nem gondolod, hogy ma már éppen elégszer nem engedelmeskedtél a parancsaimnak? - mondta, egyre fenyegetőbb hangon. - Azt mondtam, vetkőzz.

Conor csak bámult rá, de lerúgta a cipőjét, levette a zokniját, aztán meglazította a nyakkendőjét és lehúzta. Lassan gombolta ki a világoskék ingét, és még lassabban csúsztatta le magáról.

Alex szemeivel szinte itta a látványt, az elébe tárult csodát: a halvány bőrt, a kidolgozott izmokat, a fiú testének vonalait, miközben az kioldotta az övét a derekán.

- Csináld - csattant fel Alex türelmetlenül.

Conor sietve tolta le magáról a sötét nadrágot, a hosszú, vékony lábairól, amíg végül teljesen lekerült róla a ruhadarab. Pontosan ráillő, fekete alsónadrágot viselt, amely szorosan fonódott rá, kiemelve combjának vonalait. A farka már teljesen merev volt, kényelmetlenül feszült a tapadós anyag ellen, mint aki kétségbeesetten vágyott arra, hogy kiszabaduljon rabságából.

Alex vicsorgott. - Ne kelljen újra elmondanom.

Conor immár teljesen lehúzta magáról az alsóneműt. Most már tökéletesen kitárulkozott a másik előtt, kiszolgáltatottnak és nagyon sebezhetőnek érezte magát, mivel Alex - vele ellentétben - még teljesen fel volt öltözve. Mindeközben hihetetlenül erotikusnak érezte a helyzetet, csuklóján a pulzus vadul lüktetett. Alex előrelépett, és az erős karjait Conor köré vonta. Megcsókolta a nyakát, a füle érzékeny pontját harapdálta, azután a hátán levő izmokat simította végig, amíg végre- valahára keze lefelé folytatta útját. Conor érezte, ahogy Alex erekciója a sajátjával harcol, mivel még közelebb húzta magához. Két kezével fájón nyomkodta fenekének félgömbjeit, szorosan összezárta, gyúrta majd szétválasztotta őket. Conor zihálva, hátát ívbe hajtotta, önkéntelenül is előrébb nyomta magát Alex ágyékához. Alex megragadta Conort, megfordította és az ágyra lökte. Alex szinte letépte magáról a ruháit, majd a fiú mögé térdelt, úgy, hogy farkának finom húsa annak seggét érintse. Aztán felemelte a fiút, hogy az a két lába között feküdjön, térdét megfogva, lábát szélesebb terpeszbe húzta, hogy az édes, sötét bejárat, amit keresett, végre elé táruljon. Egy kezével szorosan Conor hajába markolt, ily módon erősen hátrahajtotta a fejét, majd ujját annak szájához tette: - Kapd be! Alex bőrének sós íze szinte vágta Conor alsó ajkát, emiatt fészkelődve szopta a férfi ujját. Ami ezután átkerült egyik nyílásából a másikra, feltartóztathatatlanul nyomódott a fiú bejárata ellen, amíg végül az el nem nyelte. Hamarosan az első után a második ujj is csatlakozott a nyílásba. Azután szakértően forgatta meg mélyen benne az ujjait, mire Conor nyögve, az arcát szorosan a párnába nyomta. Édeskeserű fájdalom öntötte el, saját farka megrándult alatta. Ez volt a végső, képtelen volt tovább testét kontrollálni, miközben karjára támaszkodva, homlokát a párnán tartotta.

- Kérem, Alex, tegyél a magadévá. Most!

Megfeszült, mivel tudta, hogy a fájdalom jönni fog. Alex felhúzta magára az óvszert, bekente egy kis síkosítóval, aztán hirtelen megtorpant, amint eljutott a tudatáig, mit is akart közölni Conor ezzel a mondatával.

- Még szűz vagy.  - ami egy megállapítás volt, nem kérdés.

- Dugj meg, Alex, most nincs itt az ideje, hogy habozz! A tiéd vagyok... kérlek!

- Gyengéd leszek, megígérem - jelentette ki Alex, miközben nagyon lassan nyomta magát a fiú ellen.

- Baszd meg a gyengédséget!  - Conor hátrafelé szúrta magát, majd felsikoltott az őt elöntő, égő fájdalomtól. Alex már teljesen benne volt, azonban alig tudta elhinni, hogy mit tett Conor. Kétségbeesetten vágyott arra, hogy végre mozoghasson, ám erőt vett magán és megvárta, amíg Conor zihálása lihegéssé változott.

- Bassz meg, Alex. Bassz meg addig, amíg már képtelen leszek gondolkodni, vagy látni, vagy... áááá!

A teljesség érzésére elakadt a lélegzete. Alex kihúzta a csúcsát, aztán teljes erőből visszacsapta, így teljes hosszúságban a fiúban volt. Újra és újra, egészen addig, amíg Conor maga is úgy gondolta, hogy már teljesen kinyílt. A világ elsötétült, a helyébe a hangok és az érzések tolultak. Farkából nedv fröccsent ki, a hasára és a mellkasára, majd szinte patakként folyt végig rajta, Conor viszont már teljesen elveszítette az önkontrollját. Alex fogása a derekán még szorosabbá vált, mivel ő is felrobbant, remegve élvezett el, Conorban. Mind a ketten, együtt omlottak az ágyra, Alex farkát még mindig Conor meleg belsejében tartva. Vonakodva gördült le róla.

- Az enyém vagy, érted? - gyengéden megcsókolta. - Enyém.

Conor csak mosolygott a férfi szemében fellobbanó tűzre.

- A tiéd... válaszolta halkan a fiú.

Következzék ezután a hatodik fejezet, eredeti változat.

komment

süti beállítások módosítása