Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

J. C. Owens - Taken 2 - Out of Darkness

2014.10.15. 19:40 :: igazságos

J. C. Owens

- Taken 2 -

Out of Darkness

 

index.jpg

Enzo a nagybetűs "Martinelli", a Martinelli család kábítószer - birodalmának feje. Nagyon kevés gyengédség volt az életében, szeretetet csak az öccsétől és az unokahúgától kapott. De amikor a sors arra készteti, hogy mentsen meg egy brutálisan meggyötört fiatalembert, egyszeriben úgy találja magát, mint aki nem tudja megállni, hogy ne segítsen neki. Ez egy lehetőség, hogy végre valami jót tegyen,ő pedig kétségbeesetten próbálja elérni, hogy elterelődjön a figyelme a maffia életről, a gyilkosságtól és az intrikáktól. Amit igazán kívánna, az egy alázatos fiatalember, aki végre nem hízelegne neki, hanem mesternek hívná. Miközben szeretne élni a szexuális ajánlattal, Enzo ízlése áttér a sötétebb oldalra, ami pedig az utolsó, ami megfelel a fiú igényeinek.

Chase Connor nem olyan volt, aki korábban már szerelmes lett, talán soha nem is fog az lenni. Mint egy szadista mester szexrabszolgája, megtanulta, mire kell használni a szexet. Nem érti, hogy miért olyan nagylelkű hozzá az új mester, hogy Tanglewoodba vitte őt, hogy ott éljen, egy hatalmas családi birtokra. Aztán elküldte őt egy főiskolára tanulni - mikor mindenki mással kemény volt és távolságtartó. Az egyetlen módja, hogy Chase megköszönje mindazt, amit érte tett, hogy felajánlja neki testét - ám úgy tűnik, Enzo nem meleg, amire a terhes barátnője épp elegendő bizonyíték. De amikor Chase látja Enzot csókolózni egy másik férfivel, tudja, hogy van esélye megnyerni magának a domináns Enzot. Látva a lehetőséget, elmegy Enzo tulajdonában levő egyik szórakozóhelyre - az ún. Sötét Suttogásokba - és ad Enzonak egy olyan showt, amit az egyszerűen nem tud visszautasítani. Egészen addig, amíg valaki vadászni nem kezd Martinellire, és egy szörnyű robbantás elpusztít mindent..

Értékelés
 Habár az ismertető is kissé furcsára sikeredett, kihagyhatatlan könyv mindenkinek, aki szereti a mai romantikus, maffiás, leszámolós, titkos - ügynökös történeteket. Érdemes volt várni rá. A főhős karaktere, Enzo mindent visz, a rosszabbak legrosszabbika. Lehet, hogy az üzletben kőkemény, ám hamar kiderül, hogy bizony neki is van szíve. Nem kell ragozni, hiszen minden nő odavan a rosszfiúkért, pláne, ha érző szívet lepleznek, ami nem más, mint a sikersztorik egyik elengedhetetlen kelléke. Enzo gondoskodik Chase-ről, utat mutat neki abban, hogy gyógyuljon meg, és hogyan építsen jövőt magának.

Chase már más jellem, ő testileg-lelkileg is rengeteget gyötört fiú, aki már megjárta a poklot is, ennek ellenére mégsem veszett el minden reménye. Ami vele történt, azt tényleg csak egy erős jellem élheti túl, akit a borzalmak sem tudnak megtörni.

Nagyon szeretem a jó fiú/ rossz fiú történeteket, pláne azt, ahol nem minden az, aminek látszik, és nem mindenki mutat magáról valós képet. Ugyanakkor felbukkannak benne régi szereplők is, Kirith és Landon.

Egyfajta hangulat, drámaiság hatja át az egész sztorit, a szokásosnál jobban. A meleg témájú könyvekben a drámaiság ugye alapkövetelmény, ennél a két könyvnél viszont még a drámaiság is átmegy még drámább vonalba. A kapcsolat kibontakozása, fejlődése, és a történet vége előtti meglepő fordulat üzenetet hordoz számunkra: amíg szeretünk valakit, addig semmi más nem számít, mint az, hogy velünk van, mert ha örökre elveszítjük azt, akit szeretünk, akkor kilátástalan lesz az életünk.

Remélem tetszeni fog a könyv mindenkinek. Azt ajánlom, előbb az Out of Darkness-t olvassátok el, és utána az első könyvet!

Jobb mindjárt az elején a jobbal kezdeni. :)

komment

süti beállítások módosítása