Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

A Kerényis - meleglobbizásról

2014.05.30. 15:09 :: igazságos

 

Nos hát, úgy látom, rendet kell tenni a fejekben a témával, mert komoly gondok vannak, és mindkét oldal túlzásokba vitte az érvelést.

Az első és legfontosabb szabályt kéne betartani:

1. A MELEGEKÉRT NEM KÉNE LOBBIZNI.

Hagyni kellene, hogy az ember maga döntse el, kinek az oldalára álljon, ki melyik állást képviselje, meg azt, hogy szabadon dönthessen arról, hogy elítéli-e azokat, akik szeretik a melegeket, és a melegek oldalán állnak, meg úgy a melegséget.

HA A SZABAD VÁLASZTÁS NINCS MEG, NINCS MIRŐL BESZÉLNI.

2. Az Eurovízió után tört ki ez a Kerényis - botrány, hogy elkezdte a meleglobbizást (nem, nem buzilobbizást), meg úgy a témát felhozta. Értem én, hogy valakinek tetszik/ nem tetszik valaki, vagy valami, de akkor sem ez a megoldás, hogy nyilvánosan kikel magából, és az lesz, amit én akarok, és azt mindenki más is fogadja el, és

MÁST FÉLEMLÍTSÜNK MEG CSAK AZÉRT, MERT NEKÜNK NEM TETSZIK A BEÁLLÍTOTTSÁGA. 

3. A médiában és a színházban természetes módon épült be a támogassuk a melegeket dolog, amivel megint nem értek egyet, hogy így alakult, hogy szándékosan nyomják a médiában a pofánkba ezt a dolgot. Az ember EGYÉNILEG DÖNTHESSE EL, hogy akar-e erről vitázni, akar -e erről olvasni, úgy egyáltalán, szeretné-e ha minden nap a képébe tolnák a témát. Márpedig most ezt csinálják, amivel mindkét oldal lejáratja magát, mert azzal senki se törődik, hogy egy ember akarja-e a sárdobálást megint minden nap, nem elég még a politika is.

4. Kulka János nagyszerű színész, emberileg is rendben van, szerintem ő a normális melegeket képviseli, és tiszteletben tartja a dolgot, a saját magánéletét is védi. Ő nem egy celeb, ő egy színész, abból is kiváló. A véleményét elmondta, habár azt meg kell jegyeznem, ő is ugyanúgy átesett a ló túloldalára, mint Kerényi. Hiba ebbe belekevernie a politikát, pláne Orbán Viktort, hiszen Kerényi a saját véleményét mondta el, igaz, nem teljesen elfogadható formába.

De! HA REAGÁLUNK UGYANOLYAN MÓDON VALAMIRE, UGYANOLYAN MÓDON KAPJUK VISSZA AZT.

Éppen ezért, Kulkának más módot kellett volna választani a véleményformálásnak, a saját stílusához illőt, a szakmaiságához illőt, ahhoz a képhez illőt, amit eddig közvetített magáról. Sőt, még ha nem reagál Kerényire, az is jó lett volna, hiszen ez az ember, KERÉNYI, CSAK SAJÁT MAGÁT ÉGETTE BE.

A színházakban és a médiában zajló meleglobbizásnak pedig sosem lesz úgyse vége, mert azt kintről generálják, ami szintén hiba, hogy ITTHON már másképp veszik át a felfogást, MÁS A GONDOLKODÁS, KÜLFÖLDÖN ez a téma már sokkal előrehaladottabb, jól látható ez az általam fordított történetből, és a megjelent könyvekből is, hogy mennyire rá van épülve kint erre a témában a szakma. Csak Európában számít szenzációnak a melegtéma, mindenféle irányba elmennek, csak egyre nem gondolnak:

 

HADD DÖNTHESSE EL MINDENKI EGYÉNILEG, MI A VÉLEMÉNYE A MELEGTÉMÁVAL KAPCSOLATBAN!!!!

 

Ha majd idáig eljutunk, és itt fogunk tartani, akkor lehet érdemben beszélni a továbbiakról, addig nem. Ezzel az egésszel meg Kerényinek lesz még igaza a végén, aki elítéli a meleglobbizást a színházakban. Valahol őt is meg lehet érteni, hogy tele lehet a hócipője azzal, hogy Conchita Wurst megjelenésével a csapból is ő folyt, meg hogy akkor is fogadd el a melegeket, ha nem tetszik, és kussoljá különben. 

Lehetne hozzáállni a melegtémához normálisan is, kevésbé magamutogató emberekkel, akik ugyan kevésbé érdekesek médiaszenzáció-hajhászást illetően, ám annál normálisabb életet élnek, például Kulka Jánossal.

Ezért nem tart semerre az ország, mert egy ember akar dönteni mindenről, mások helyett. Attól még, hogy én blogot írok, támogatom a melegeket, meg elfogadom őket olyannak, amilyennek, még nem próbálom meg ráerőltetni a nézeteimet másra, és nem sértődök meg azon, ha más nem szereti a melegeket, és más a nézete, mint nekem. Mindkét oldalnak megvannak az érvei. Már eleve ez a szó, hogy buzilobbizás, már mutatja azt, hogy itthon milyen szinten állnak egyesek a témához, de a legfontosabbat elfelejtik mindkét oldalon:

 

A MÁSIK ELFOGADÁSA LENNE A LÉNYEG.

 

 

komment

süti beállítások módosítása