Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

Victoria Vallo - Under His Command

2014.02.27. 21:06 :: igazságos

 

Victoria Vallo

 

Under His Command

 

victoriavallo-underhiscommand.jpg

 

Tartalom:

 

Amikor a legközelebbi barátja nehéz időn megy keresztül, Gerard bármit hajlandó megtenni, hogy átsegítse őt rajta.  Figyelembe véve azt is, hogy barátja öccse, Alexander kemény diónak bizonyul, mivel Gerad már nagyon hosszú idő óta csodálta őt. Gerard már csak arra várt, hogy  a fiú felnőjön...

Alexander már tizenhat éves kora óta fantáziált arról, hogy milyen lehet Gerarddal együtt lenni. Ő véletlenül tanúja volt Gerard és egy másik ember viszonyának, de azt soha nem merte remélni, hogy ő is olyanná válhat, mint bárki más - egy férfivá, aki vágyat érez egy másik férfi iránt - aki pedig most nagyon izgatottá vált amiatt, hogy itt az esélye annak, hogy bevallhassa ezt valaki másnak.

A kölcsönös vonzalom nyilvánvaló, amikor kettesben vannak, de ez két férfi csupán a vágynak adja át magukat? Vagy rájönnek arra, hogy ez sokkal több, mint a vágy, ami összehozta őket?

 

Ismertető:

 

Kedves, egyszerű történet, röviden össze lehet foglalni a tartalmát: két ember barátságából kialakult szerelme viszonyuk leírása. Aki szereti az ilyen fajta történeteket, amikor két egymást jól ismerő ember, közeli barátok, szobatársak, kollégák jönnek össze, annak ideális a történet. Nem tartalmaz drámai elemeket, nincs belső szorongás, rövid, könnyű, egyszerű a könyv sztorija. Páran fel is róják azt, hogy lehetne a könyvben valami konfliktus, ami egy kicsit izgalmasabbá teszi, de nem lehet mindig minden könyvben ilyen vonal. Mindazonáltal nagyon szenvedélyes az erotikus vonal, Gerard érett, tapasztalt férfi, aki gyengéd tanárként vezeti be Alexandert a szenvedélyes erotika világába, Alexander pedig egy szorgalmas diák, aki odaadóan követi Gerard utasításait, rajongásig szereti a férfit.

Aki egyszer elkezdi Victoria Vallo könyveit, nem fogja letenni őket, és megveszi a többit is egy könyv olvasása után! :)

komment

süti beállítások módosítása