Küldetés

Magyarországon elsőként szeretném megismertetni az embereket a meleg romantikus könyvekkel. Könyvajánlók, ismertetők, egy-egy lefordított történet is megtalálható lesz itt.

Könyvlista

Stormy Glenn - Sir series 1 - Call me, Sir

2013.07.27. 22:36 :: igazságos

 

CallMeSirFinal.medium.jpg

Tartalom:

Logan James, csaposként dolgozik az éjszakában, egy klubban. Fogalma sincs arról, hogy éppen élete szerelme sétál át az ajtón, de abban a pillanatban, amikor szeme megakadt Joey MacIntire-n, azonnal a magáénak akarta őt. Az egyetlen probléma? Hogyan kezdeményezzen olyan valaki, aki annyira fiatal és olyan nyilvánvalóan ártatlan, Logan Domináns/alázatos életmódjához képest. Logan úgy dönt, hogy kivárja a megfelelő időt, és vár arra, hogy Joey megismerje őt végül jobban.

Joey MacIntire azért jött a városba, hogy találjon egy olyan valakit, aki őt a sajátjának tarthatja. Logan James mindazt megtestesíti, amit Joey valaha is szeretett egy emberben, de amíg ő Joey-el kedvesen bánik, úgy véli, nem lesz közöttük több, mint barátság. Mégis, Joey reménykedik... késő esténként pedig sokat fantáziál. De miután már több, mint egy évet vár Loganre, hogy többet adjon neki, mint egy múló pillanat, Joey végül feladja. Úgy dönt, nem pazarolja tovább az idejét a várakozásra Logan klubjában, és új helyeket próbál ki a városban. Dante börtöne egy BDSM klub, Joey pedig teljesen felkészületlen az ott látottakra, és mindazokra, amiket ott felfedez magáról.


Amikor Logan rájön Joey szándékaira, úgy döntött, elég sokáig várt már erre a pillanatra. Elérkezett az idő arra, hogy Joey az övé legyen. A dolgok forróbbá válnak a két férfi között, és teljesen új alapokra helyezik a kapcsolatukat, Domináns/Alázatos - boldogságra. Azonban vannak külső, dolgozó erők - olyan erők, amelyek meg akarják semmisíteni Logan és Joey újra megtalált boldogságát.

Értékelés:

Ez egy kicsivel erősebb könyv az eddig megszokott, romantikus vonalon belül. A mostanában divatos, BDSM - dolgot tárja fel egy kicsit jobban. A domináns/alázatos (D/S) kapcsolat, amit szoktak még mester és szolga - viselkedésnek, netán felsőbbrendű és alsóbbrendűnek is nevezni, kinek, hogy tetszik. A lényeg az, hogy az egyik személy dominánsként viselkedik, és a másik, alázatos személy felett áll, uralja, Irányítja és ellenőrzi is az alsóbbrendűt, vigyáz rá, megadja neki, amire annak szüksége van. Nagyon ritkán lehet egy olyan személy, aki a kapcsoló, kapocs, vagyis mindkét szerepet betölti, ő egy - egy alkalommal szerepet cserélhet. Ugyanez megtalálható a nőknél itt, ott a domina az uralkodó, és az alázatos (submissives) az, akit uralnak. A romantikus regényekben a nemrég divatos, Szürke ötven árnyalatában lehetett erről a D/S stílusról az erotikában, bővebben olvasni. (Sosem értettem, mi lett ebben a könyvben akkora nagy szám, ezt nem az írónő találta ki, és már előtte is mindent megírtak az romantikus, szerelmes regényekben, hogy miért pont ő lett kiemelve a többi, ugyanolyan jó, vagy jobb BDSM-es szerző közül)


A dominanciáról szólva, a kapcsolat alapvető pillére, lényege a BIZALOM és a SZERETET. Ha bármelyik hiányzik a kettő közül, akkor már átlépnek egy határt, és a másik fél, leggyakrabban az alávetett, megsérülhet, ami meg is történik egy-egy könyvben. Van egy úgynevezett biztonságos szó, amit ha az alávetett kimond, akkor a másik fél tudja, hogy meg kell állnia, mivel ekkor már átlépte a fizikai és szellemi határokat. A romantikus regényeknek megfelelően, a D/S kapcsolatban, az alkalmazott tevékenységek nagyon finomak, de egészen elképesztő dolgokat is meg lehet tenni, egészen addig, amíg ki nem mondják a biztonságos szót, amiben közösen, a kapcsolat elején a partnerek megegyeztek. Hasonló, kemény BDSM - jelenetek vannak, a legelső posztomban ajánlott, J. R. Ward - könyvben, Vishous történetében, Feloldozott szerető (2009) – ben, valamint később, Butch és V - kapcsolatában, a 9. 10. könyvben.

Visszatérve a könyvhöz, a fent említett finomítás található meg benne: BDSM - stílus, de a kemény, erotikus jelenetek nélkül, ütések és korbács nélkül, a romantikus vonalnak megfelelően, emészthető módon. Kényelmes és egyszerű olvasni a könyvet, habár a végén Joey miatt izgulhatunk. Egy kis érthetetlenség is van amiatt, hogy Logan és Joey ennyire folytatják ezt az egymásra várás huzavonát. Szintén nagy dráma szokott a meleg romantikus könyvekben lenni az, amikor a szülők nem akarják, nem tudják elfogadni, egyetlen fiuk másságát.

A Stormy Glenntől megszokott színvonalat kapjuk, egy édes, forró és egyszerre elkeserítő, szorongós történetet.

A karakterekről:


Logan James egyszerű ember, aki szeretne megfelelni a mai világhoz. Egy nagyon sikeres üzletember, akinek saját bárja és clubja van, magabiztos és tiszteletre méltó, szinte már- már túlságosan jónak tűnik. De neki is van egy gyenge pontja: az elmúlt években!!! folyamatosan figyelte Joey-t, aki ebben a bárban ismerkedett. Logan az egyik éjszaka csaposként dolgozik a bárjában, (ez is felettébb szokatlan dolog, hiszen egy tulaj miért is dolgozik a saját bárjában?) amikor rájön arra, hogy Joey másik klubot keresett, Dante BDSM - klubját. Joey egy sokkal intenzívebb helyet keresett Logan bárjánál, mivel mindenki ismerte már őt, mégis, senki nem akart vele komolyabb kapcsolatot, Logan mégis hagyta, hogy a fiú tovább és máshol keresgéljen.

Joey  egy aranyos, ártatlan és fiatal fiú, aki sokat szenved Logan viselkedése miatt. Az évekig tartó reménykedés után egyszer csak besokall, elege lesz, és másik BDSM-klubba megy, Dante-hoz. Logan követi őt, és végre megteszi az első lépéseket a fiú felé. Amikor kiderül, miért is nem mert senki sem közeledni a fiúhoz, Joey nagyon megértő, sőt, hízeleg neki a dolog.

Logan és Joey együtt nagyon szerethető pár, igazán élvezetes a kapcsolatukról, annak fejlődéséről olvasni. Stormy Glenn nagyon jól el tudja magyarázni azt, hogyan működik a világ, és milyen is egy igazi kapcsolat.

Logan karaktere érdekesebb, ugyanakkor ismét nem szabad megfeledkezni a másodlagos karakterekről, pl. Dante-ről sem, akié a második könyv. A karakterek és a történet is teljes mértékben kitalált, fantázia szüleménye.

Egy teljesen ragacsos, élvezetes, kiszámítóható, könnyed kis mese, halovány D/S - tartalommal.

 

Most pedig jöjjön egy részlet a könyvből:

- Megyek, ellenőrzöm a kávét - mondta Joey, majd gyorsan talpra ugrott, és elindult a konyhába. A kávé tökéletesen megteszi és szüksége van rá, hogy valami felélénkítse. Tökéletesen idiótát csinált magából.

Joey megragadott két csészét, és a pultra tette őket. A cukor és a tejszínért nyúlt, amelyek a kávéscsésze mellett voltak. Hamarosan, szüksége lesz kanalakra is. Kivette őket a szekrényből, megragadta őket, azután letette őket a cukor és a tejszín mellé. Vajon Logan cukrot, vagy tejszínt kér a kávéjába?

Talán meg kellett volna kérdeznie ezt is korábban. Joey megfordult, és visszament a nappaliba, hogy megkérdezze Logantől, vajon cukrot, vagy tejszínt tenne-e a kávéba. Felkiáltott, amikor egyszer csak egyenesen Loganbe futott, aki a konyhaajtónak támaszkodott.

Becsukta a szemét, mivel félig kínosan érezte magát, amiért beleütközött a férfibe, ugyanakkor viszont félig örömmel, hogy ez bekövetkezett. Logan teste annyira kemény és izmos. Joey nagyon boldog volt amiatt, hogy megtapasztalhatta azt az érzést, ahogy hozzájuk nyomódott.

Joey felemelte a szemét, és Logan arcába nézett.

- Bocsánat, azt akarom kérdezni tőled...

- Kérdezni, mit...? - kérdezte Logan egy pillanat alatt, ami miatt Joey nem folytathatta tovább a vallomását.

Joey szemei majdnem összeszűkültek, Logan nyers, alacsony hangjára. Ha nem tudta volna, azt gondolta volna, hogy Logan fel volt izgulva. De ez nevetséges. Logan nyilvánvalóan nem kívánja őt, ugye?

- Logan - suttogta, szemeit Logan ajkára függesztve. Ez egy nagyon, nagyon rossz ötlet - gondolta Joey, amikor lábujjhegyre emelkedett, és ajkait Logan ajkaira helyezte.

Megnyalta Logan ajkait, könyörgőn megállt a bejáratánál. Kezeivel a férfi ingjébe markolt, miközben a férfit szorította magához. Tudta, hogy Logan érzi, ahogy az ő erekciója neki préselődik. Logan jobban felizgatta, mint bármelyik ember, akivel valaha is találkozott.

- Joey?

- Igen? - suttogta Joey Logan ajkain. Igen, igen, igen, amit csak akarsz.

- Joey. - ezúttal Logan izgatott hangja áthatolt az agyát elborító ködön. - Joey - ismételte Logan újra.

Joey ekkor felemelte a fejét, és újra belenézett Logan szemébe. Amit azokban látott, világossá tette Joey számára, hogy bárhol máshol lennie kéne, nem pedig itt és most. Logan szemei félig zárva voltak, szemöldökét összevonta. Fogait szorosan összezárta, és az arcán dagadó ér mindent elárult, amit kellett. Nem akarta megcsókolni Joey-t.

Szemeit gyorsan lefüggesztve, Joey elengedte Logan ingjét, és eltolta magát tőle. Mellkasán összefonta őket, hogy Logan ne lássa a kezek remegését.

- Sajnálom. - suttogta. Alig bírta elhinni, hogy így letámadta Logant. Nem volt ehhez joga. Nem lenne meglepve, ha Logan ezek után semmit sem akarna tőle.

Joey a pult felé fordult, háttal Logannek. Nem tudott szembenézni vele. Nem akarta látni a megvetést és az undort a férfi arcán. Ez volt az egyetlen dolog, amiről mindig fantáziált, nem számított, hogy mennyire lehetetlenség.

- Joey.

- Hiba volt. Kérlek, most menj el. - könyörgött Joey, szeme könnybe lábadt Logan hangjától. Semmi mást nem érzékelt benne, csak a szánalmat.

***

Logan döbbenten meredt Joey-ra. Amikor Joey csókolni kezdte, Logannek majdnem elment az esze. Joey annyira jó volt. Logan is folytatni akarta a csókot, egészen addig, amíg mindketten el nem ájulnak. De ha enged Joey-nak, Logan tudta, hogy nem lesz képes soha többé megállni egy csóknál.

Mindent akart, Joey testének minden egyes négyzetcentiméterét fel akarat fedezni. Ettől a ponttól nem lenne visszaút. A döntés arról, hogy ideje Joey-t megismerni alaposabban, már kezdett kicsúszni a kezei közül. Joey az övé lesz. Amikor azonban azt látta, hogy Joey elfordul tőle, azt gondolván, hogy elutasította őt, sokkal több volt, mint amit fel tudott dolgozni. A kis ember most tele volt fájdalommal, és mindez Logan hibája volt.

Logan Joey mögé lépett, testét szorosan hozzányomta. Joey hajába markolt, megfordította a fejét, és ajkait a fiú ajkaira tapasztotta. Másik kezével Joey derekát fogta, hogy így tartsa meg őt.

Nem egyszerűen csak csókolta a fiút. Teljesen fel akarta falni. A nyelvét végigfuttatta a fiú ajkain, bebocsátásért folyamodva nyomakodott előre, felfedezve annak minden egyes porcikáját. Érezte, ahogy Joey lassan reagálni kezd, először lassan, majd egy ponton úgy, mint ahogy egy gát áttörik.

Joey megnyílt, belevetette magát a csókba, teljesen megadta magát. Logan érezte, ahogy a farka megkeményedik Joey csípője ellen, ahogy a földre kerültek. Oh, a fenébe, Joey-t csókolni maga a mennyország. Joey nyögdécselt, nyöszörgött, ahogy Logan háta ellen nyomta magát. 

Logan tudta, hogy Joey így nem érezheti, ahogy az erekciója neki préselődik. Ahogy kezét lefelé mozdította, Joey derekáról annak ágyékára, azon tűnődve, hogy vajon azonos hosszúságú keménységet fog-e ott találni.

A fenébe! Joey olyan kemény volt, hogy a farmer cipzárját alig tudta lehúzni. Logan végül a kezébe fogta őt, először enyhén, majd hamarosan erősebb fogást alkalmazva. Minél keményebben szorította, Joey annál kevésbé volt magánál. Joey annyira átkozottul érzékeny tud lenni.

- Logan, hadd élvezzek el. - suttogta Joey Logan szájába, mialatt farkát Logan kezéhez nyomta. Logannak fogalma sem volt arról, hogy Joey vajon tudta -e, hogy a szavak, amiket suttogott, valójában ordítás volt.

Logan végül felemelte a száját Joey-éról, és a fülébe mormogott.

- Mit is kérdeztél, szeretnél valamit?

- Kérlek... suttogta Joey.

- Kérlek, ki...?

- Kérlek, uram, kérlek, hadd élvezzek el - könyörgött Joey.

Logan vigyora szinte vadnak hatott, miközben teljesen kinyitotta Joey nadrágját, kihúzta a farkát, kezét köré fonta, gyorsan simogatta, egészen a befejezésig. A kis embere megkapta a jól megérdemelt jutalmát, amiért ilyen szépen kérte.

- Jól van, baby - mondta Logan, Joey nyaka mellett. - Most élvezz el nekem, Joey.

Mintegy végszóra, Joey hátravetette a fejét, ahogy nekitolta magát Logan markának. Felkiáltott, ahogy elélvezett, Logan kezét teljesen beborította saját kiadása. Logan tovább simogatta, egészen addig, amíg Joey végül teljesen össze nem rogyott előtte.

komment

süti beállítások módosítása